Paradigma Infinitism: Știința

Ceea ce a fost numit pentru prima dată "planificarea civilizației" în 1992, în cartea "Ascent to the Solar Age", s-a transformat în proiectul unei noi științe esențiale pentru supraviețuire.


  Etica - știința supraviețuirii


Capitolul pag. 298 - 313 din "Calculul ERROR" în format PDF.

Iată ultima parte a paginii 309.

  Nașterea unei noi științe


Cum se numește știința care evaluează descoperirile tuturor celorlalte științe și le integrează pentru cea mai bună supraviețuire posibilă a omenirii?

Se poate oare ca o astfel de știință să nu fie încă stabilită? Care ar fi astăzi ideea societății despre noua știință a "eticii"? Oameni religioși care discută situații abstracte? O idee complet greșită! Va fi o știință de prelucrare a datelor. Să înțeleagă toate deciziile pe care le iau oamenii și să construiască un model computerizat despre aceste decizii.

Acest model mondial este testat cu diferite politici și diferite scenarii. Acest lucru poate genera și va genera întrebări cu privire la viitor. Întrebări care nu au fost puse niciodată înainte pentru că nimeni nu s-a gândit la ele. Aceste noi întrebări vor trebui apoi să fie integrate în alte modele îmbunătățite ale lumii. Acest lucru va permite și va necesita lucrări științifice bazate pe scenarii previzionate.

Acesta va fi sistemul nostru de navigație pentru a găsi și dezvolta cea mai bună cale posibilă spre viitor.

Paradigma Infinitism Paradigma Infinitism
Poate o civilizație să dezvolte capacitatea de supraviețuire nelimitată? Noi credem că da! Iată cum sunt posibile prosperitatea globală și un viitor fără limite.


Mesaj de Crăciun
Chiar înainte de Crăciunul 2018, a avut loc o întâlnire cu un înalt demnitar al Bisericii Romano-Catolice. Acest mesaj a fost redactat pentru acea întâlnire.


          Paradigma Infinitism: Știința: Ceea ce a fost numit pentru prima dată "planificarea civilizației" în 1992, în cartea "Ascent to the Solar Age", s-a transformat în proiectul unei noi științe esențiale pentru supraviețuire. https://paradigm.pege.org/science-ro/