Paradigma Infinitizmus: Tudomány

Amit először "civilizációs tervezésnek" neveztek 1992-ben a "Felemelkedés a napkorszakba" című könyvben, az egy új, a túléléshez nélkülözhetetlen tudomány tervezetévé vált.

  Etika - a túlélés tudománya


A "Számítási hiba" 298 - 313. oldala PDF-ként.

Itt a 309. oldal utolsó része.

  Egy új tudomány születése


Mi a neve annak a tudománynak, amely értékeli az összes többi tudomány eredményeit, és integrálja azokat az emberiség lehető legjobb túlélése érdekében?

Tényleg lehet, hogy egy ilyen tudomány még nem alakult ki? Mi lenne ma a társadalom elképzelése az "etika" új tudományáról? Vallásos emberek, akik elvont helyzeteket vitatnak meg? Teljesen téves elképzelés! Ez egy adatfeldolgozó tudomány lesz. Megérteni az emberek összes döntését, és számítógépes modellt építeni ezekről a döntésekről.

Ezt a világmodellt különböző szakpolitikákkal és különböző forgatókönyvekkel tesztelik. Ez a jövőre vonatkozó kérdéseket eredményezhet és fog eredményezni. Olyan kérdéseket, amelyeket korábban soha nem tettek fel, mert senki sem gondolt rájuk. Ezeket az új kérdéseket aztán be kell építeni a világ továbbfejlesztett modelljeibe. Ez lehetővé teszi és megköveteli majd az előre jelzett forgatókönyveken alapuló tudományos munkát.

Ez lesz a mi navigációs rendszerünk, hogy megtaláljuk és fejlesszük a lehető legjobb utat a jövőbe.

Paradigma Infinitizmus Paradigma Infinitizmus
Kifejlesztheti-e egy civilizáció a korlátlan túlélés képességét? Szerintünk igen! Így lehetséges a globális jólét és a határtalan jövő.


Karácsonyi üzenet
Nem sokkal 2018 karácsonya előtt volt egy találkozó a római katolikus egyház egyik magas méltóságával. Ez az üzenet erre a találkozóra készült.


          Paradigma Infinitizmus: Tudomány: Amit először "civilizációs tervezésnek" neveztek 1992-ben a "Felemelkedés a napkorszakba" című könyvben, az egy új, a túléléshez nélkülözhetetlen tudomány tervezetévé vált. https://paradigm.pege.org/science-hu/