Paradigma Infinitism: Economia

Economia mondială în stagnare fosilă din 2008. Energia regenerabilă poate permite un nivel de trai pentru întreaga omenire precum cel al SUA sau UE în perioada lor de glorie.

  BB21C - cea mai mare afacere a secolului XXI


Economie stagnantă, șomaj în creștere, vechile teorii economice au eșuat. O conferință pentru industrie și finanțe pentru o schimbare de paradigmă.

PEGE propagă încă din 1992 în prima carte Ascensiunea spre Era Solară

A sosit momentul să răspândim acest lucru ca pe o nouă paradigmă în cadrul unei conferințe de formare a opiniei pentru industrie și finanțe.

Dar înainte de a pregăti conferința, trebuie să se găsească aliați care să o poată pregăti în consecință.

  Primele informații despre BB21C


Paradigma Infinitism Paradigma Infinitism
Poate o civilizație să dezvolte capacitatea de supraviețuire nelimitată? Noi credem că da! Iată cum sunt posibile prosperitatea globală și un viitor fără limite.


Mesaj de Crăciun
Chiar înainte de Crăciunul 2018, a avut loc o întâlnire cu un înalt demnitar al Bisericii Romano-Catolice. Acest mesaj a fost redactat pentru acea întâlnire.


          Paradigma Infinitism: Economia: Economia mondială în stagnare fosilă din 2008. Energia regenerabilă poate permite un nivel de trai pentru întreaga omenire precum cel al SUA sau UE în perioada lor de glorie. https://paradigm.pege.org/economy-ro/