Paradigma Infinitizmus: Gazdaság

A világgazdaság 2008 óta fosszilis stagnálásban van. A megújuló energiaforrások olyan életszínvonalat biztosíthatnak az egész emberiség számára, mint amilyen az USA vagy az EU volt fénykorában.

  BB21C - a 21. század legnagyobb vállalkozása


Stagnáló gazdaság, növekvő munkanélküliség, a régi gazdasági elméletek megbuktak. Konferencia az ipar és a pénzügyek számára a paradigmaváltás érdekében.

A PEGE már 1992-ben propagálja a Napkorszakba való felemelkedés című 1. könyvében.

Itt az ideje, hogy ezt új paradigmaként terjesszük egy véleményformáló ipari és pénzügyi konferencián.

Mielőtt azonban a konferenciát előkészítenék, szövetségeseket kell találni ahhoz, hogy azt megfelelően fel tudják készíteni.

  Első információk a BB21C-ről


Paradigma Infinitizmus Paradigma Infinitizmus
Kifejlesztheti-e egy civilizáció a korlátlan túlélés képességét? Szerintünk igen! Így lehetséges a globális jólét és a határtalan jövő.


Karácsonyi üzenet
Nem sokkal 2018 karácsonya előtt volt egy találkozó a római katolikus egyház egyik magas méltóságával. Ez az üzenet erre a találkozóra készült.


          Paradigma Infinitizmus: Gazdaság: A világgazdaság 2008 óta fosszilis stagnálásban van. A megújuló energiaforrások olyan életszínvonalat biztosíthatnak az egész emberiség számára, mint amilyen az USA vagy az EU volt fénykorában. https://paradigm.pege.org/economy-hu/