Akcije Paradigma Infinitism 2016

Dejavnosti Združenja za promocijo neskončnosti. Zlasti turneja predavanj "Pustite plaz naložb - sprožite gospodarski razcvet".

  Sprožitev plazu naložb - sprožitev gospodarskega razcveta


Industrija fosilne energije je rasla dve stoletji, Vendar ga bo treba čez nekaj desetletij ne le zamenjati, temveč tudi tudi daleč presegla.

Revni deli človeštva, rast prebivalstva, potrebo po vedno bolj popolnem recikliranju.

Če res želimo rešiti svoje težave, bomo se soočamo s svetovno blaginjo in brezmejnim se morajo sprijazniti s prihodnostjo.

  Datumi


18. maja 2016 ob 19:00 v Wirtschaftsmuseum Wien.

Drugi datumi se še določajo.

  Zahtevek za podporo


Tudi če predavanje proda sanjskih 10 knjig in zaposli 2 člana združenja, je trud še vedno bistveno večji od dohodka. Namen predavanj je pritegniti pozornost resničnih odločevalcev. Do takrat so naložbe v prihodnost, ki jih prosim, da jih podprete z donacijami ali članstvom.

Neskončnost paradigme Neskončnost paradigme
Ali lahko civilizacija razvije sposobnost neomejenega preživetja? Menimo, da je! Tako sta mogoča globalna blaginja in neomejena prihodnost.


Božično sporočilo
Tik pred božičem 2018 je bilo srečanje z visokim dostojanstvenikom Rimskokatoliške cerkve. To sporočilo je bilo pripravljeno za to srečanje.


          Akcije Paradigma Infinitism 2016: Dejavnosti Združenja za promocijo neskončnosti. Zlasti turneja predavanj "Pustite plaz naložb - sprožite gospodarski razcvet". https://paradigm.pege.org/2016-sl/