Acțiuni Paradigm Infinitism 2016

Activități ale Asociației pentru Promovarea Infinitismului. În special, turneul de conferințe "Dezlănțuie o avalanșă de investiții - declanșează un boom economic".

  Dezlănțuirea unei avalanșe de investiții - declanșarea unui boom economic


Industria energiei fosile a crescut de-a lungul a două secole, Cu toate acestea, peste câteva decenii, nu numai că va trebui să fie înlocuit, dar de asemenea, să fie depășit cu mult.

Părțile sărace ale umanității, creșterea populației, necesitatea unei reciclări din ce în ce mai perfecte.

Dacă vrem cu adevărat să ne rezolvăm problemele, vom ne confruntăm cu o prosperitate globală și cu o economie fără frontiere. trebuie să se obișnuiască cu viitorul.

  Date


18 mai 2016, ora 19:00, la Wirtschaftsmuseum Wien.

Se lucrează la alte date.

  Cerere de sprijin


Chiar dacă o prelegere vinde 10 cărți de vis și recrutează 2 membri ai asociației, efortul este totuși semnificativ mai mare decât venitul. Prelegerile servesc la atragerea atenției adevăraților factori de decizie. Până atunci, ele sunt investiții în viitor, pe care vă rog să le susțineți prin donații sau prin calitatea de membru.

Paradigma Infinitism Paradigma Infinitism
Poate o civilizație să dezvolte capacitatea de supraviețuire nelimitată? Noi credem că da! Iată cum sunt posibile prosperitatea globală și un viitor fără limite.


Mesaj de Crăciun
Chiar înainte de Crăciunul 2018, a avut loc o întâlnire cu un înalt demnitar al Bisericii Romano-Catolice. Acest mesaj a fost redactat pentru acea întâlnire.


          Acțiuni Paradigm Infinitism 2016: Activități ale Asociației pentru Promovarea Infinitismului. În special, turneul de conferințe "Dezlănțuie o avalanșă de investiții - declanșează un boom economic". https://paradigm.pege.org/2016-ro/